Gastouder verzekering


Gastouder Aansprakelijkheidsverzekering

Gastouderbureau NL ondersteunt gastouders met een unieke en voordelige aansprakelijkheidsverzekering. Dit zijn belangrijke aspecten in het gastouderschap die vaak onderbelicht zijn.

Particulieren

Als jij schade toebrengt aan iemands eigendom zal je daarvoor moeten betalen, maar natuurlijk gebeuren deze momenten onbewust. Zonder een aansprakelijkheidsverzekering komen de kosten uit je eigen portemonnee. Ben je wel een verzekerd, dan ben je daarvoor gedekt. Een aansprakelijkheidsverzekering particulieren AVP (voorheen WA-verzekering) dekt niet schade en letsel binnen de gastouderopvang. Hiervoor moet een aparte verzekering worden afgesloten.

Bedrijven

Als gastouder ben je met plezier bezig met kinderen en op een liefdevolle manier verzorg je hen in de tijd dat ze bij je in de opvang aanwezig zijn. Het is mooi werk om te doen en toch is het verstandig om er ook eens op een andere manier goed naar te kijken. Het zijn wel de kinderen van iemand anders en welke gevaren zijn er voor hen? Ook al laat je zo goed op, het kan natuurlijk gebeuren dat er schade ontstaat aan spullen van jezelf of een opvangkind. Wellicht nog erger is dat een kind zelf letsel krijgt. Om te voorkomen dat je alle schade zelf moet vergoeden en oplossen is het verstandig om je te verzekeren met de gastouder van Gastouderbureau NL. Wanneer je aansprakelijk wordt gesteld voor een schade, dan kan dit via een aansprakelijkheidsverzekering voor bedrijven.

Gastouderbureau NL heeft voor haar aangesloten gastouders een Aansprakelijkheidsverzekering Bedrijven AVB. Daarnaast is het ook om bijvoorbeeld de bakfiets mee te verzekeren.

Gastouderbureau NL - aansprakelijkheidsverzekering bedrijven

Klik HIER voor informatie

Vanaf € 7,90 per maand