Over ons


In 2006 ben ik, Inge Klarenbeek gestart als houder van mijn eigen zelfstandig gastouderbureau ViaViela Leeuwarden. Door de groei van ons klantenbestand en de toename van de wettelijke eisen is in 2008 mijn man Cees Klarenbeek medevennoot geworden. Hierdoor zijn wij kunnen groeien in onze dienstverlening.


Gastouderbureau NL

In 2016 hebben we besloten om ons gastouderbureau ViaViela Leeuwarden voort te zetten als Gastouderbureau NL. Hierdoor hebben we versneld de gewenste digitale processen kunnen doorvoeren waardoor we voordelige bureaukosten kunnen aanbieden. De administratie van ouders kunnen bij Gastouderbureau NL eenvoudig via de app geregeld worden. Voor de gastouders hebben we administratieve tijdsbesparingen kunnen genereren zodat er meer tijd is te delen aan de kinderopvang.

Met onze formule Gastouderbureau NL bieden wij franchisenemers de mogelijkheid om hun eigen Gastouderbureau NL vestiging te starten in hun regio. Al onze franchisenemers hebben hun kwaliteiten in de kinderopvang opgedaan of met gerelateerde opleiding en ervaring opgedaan.

Onze collega vestiging is tevens SKJ jeugd en gezinsprofessional en heeft de ervaring en kennis om als Aandachtfunctionaris Meldcode, kinderen, gastouders en ouders te ondersteunen. V oor pedagogische ondersteuning voor ouders en gastouders hebben we ook meerdere professionals binnen onze organisatie. Met Gastouderbureau NL hebben we vestigingen in Nederland. En met ons volledige dienstenpakket kunnen we ouders op verschillende manieren ondersteunen in specifieke kinderopvang.


Gastouder Nederland

Voor zoekende ouders hebben we in 2016 een website voor gastouders ontwikkeld waar op woonplaats of postcode beschikbare gastouders zichtbaar worden met hun profiel voor zoekende ouders. een gratis service van Gastouderbureau NL voor ouders en gastouders


Kind-Jeugd-Hulp

Door de toename in vraag naar gespecialiseerde kinderopvang, nacht en weekendopvang hebben we dit in 2021 ondergebracht in onze dienstverlening Kind-Jeugd-Hulp. Hier kunnen ouders terecht die recht hebben op kinderopvangtoeslag.


Huishulpen

Kinderopvang waarbij geen recht is op kinderopvangtoeslag maar via PGB. Huishulpen verzorgt oppas kinderopvang vanaf 2020 de volledige administratie en uitbetaling. De opvang locatie inspecteren wij op veiligheid en gezondheid zoals bij de gastouderopvang. Hierbij is het ook mogelijk om een combinatie van verschillende diensten af te nemen. Zijn er binnen een gezin kinderen die via een PGB opvang nodig hebben en kinderen die in aanmerking komen voor kinderopvangtoeslag? Dan bieden wij de ondersteuning met een gecombineerd tarief.


Heb je vragen of wil je meer informatie? Neem gerust contact met ons op.


Met vriendelijke groet,

Inge en Cees Klarenbeek