Bewindvoering & kinderopvang


Bewindvoering & kinderopvang


Je kunt een periode in je leven meemaken waarin je niet meer goed voor je eigen geldzaken kunt zorgen. Je hebt bijvoorbeeld schulden die zijn ontstaan in of na een periode van werkloosheid, ziekte, faillissement of echtscheiding. De rechter kan voor je een bewindvoerder benoemen die je helpt om al je geldzaken weer op orde te krijgen. Je kunt ook beperkt bewind aanvragen, zodat de bewindvoerder niet al je geldzaken beheert, maar een deel, zoals je spaargeld of eigen woning.

Gastouderbureau NL werkt samen met diverse bewindvoerders om ouders te helpen. Zo kunnen wij na je toestemming de facturen delen met je Bewindvoering, dit kan je op elk moment ook weer beƫindigen. Hierdoor hou je het overzicht en weet je wanneer je bewindvoerder deze kan verwerken.

Let op!

Het komt wel voor dat de Bewindvoering de kinderopvangtoeslag gebruikt om openstaande rekeningen mee te betalen. De kinderopvangtoeslag mag uitsluitend gebruikt worden t.b.v. de kinderopvang. Gastouderbureau NL adviseert vrijblijvend Bewindvoering en ondersteunt met berekeningen de ouderbijdrage die hiervoor gereserveerd moet worden. Dankzij onze lage bureaukosten kunnen deze meestal vanuit de kinderopvangtoeslag worden gefinancierd. Let wel op bij het kiezen van een schuldhulp bedrijf of deze ervaring heeft met betrekking tot kinderopvangtoeslag.

Wil je meer informatie of ondersteuning?

Neem gerust contact op met je regionale consulent.


Onderstaande organisatie komt niet in aanmerking voor ondersteuning bij Gastouderbureau NL;

ThuisinBewind 
Postbus 2505, 8901 AA, Leeuwarden
058-7370172
www.thuisinbewind.nl
bewind@thuisingroep.nl