De Opvoedpodcast


De Opvoedpodcast

In deze podcast zit psycholoog, opvoedkundige, spreker & auteur Tischa Neve om de tafel met ouders om te sparren over hun opvoedvraag of dilemma. Van peuterdriftbui tot pubergedoe, alles komt voorbij.

Een podcast vol erkenning, herkenning, humor en praktische tips. Voor zowel de ouders aan tafel als voor jou als luisteraar!

Elke dinsdagavond om 21 uur een nieuwe aflevering!

 

Iedereen heeft wel eens een vraag rond opvoeden. Iets waar je tegenaan loopt, waarvan je even niet weet hoe je het kunt aanpakken. Wil jij een keer (anoniem) met Tischa sparren over jouw opvoedvraag en haar uitleg, ideeën en visie horen?

Meld je dan aan en wie weet zit jij binnenkort ook met haar aan tafel voor een berg aan tips en handvatten!

Inmiddels zitten ruim over de 30 afleveringen. Een paar voorbeelden:

                • Mijn kinderen maken onderling veel ruzie hoe kan ik dat oplossen?

                • Mijn kind accepteert geen nee en heeft lage frustratietolerantie.

                • Mijn kind is snel overprikkeld en kan dan behoorlijk door het lint gaan.

                • Mijn kind eet slecht, ze wil snel van tafel en heeft gewoon geen interesse in eten.

                • Mijn faalangstige zoon krijgt een paniekaanval in aanloop naar een toets.

OVER OPVOEDKUNDIGE TISCHA NEVE
 "Als kinderpsycholoog en opvoedkundige heb ik me in de loop der jaren verdiept in verschillende visies, methodieken en ideeën en deze in de praktijk getoetst. Vakmatig en als moeder en pleegmoeder. Mijn manier van werken en coachen is oplossingsgericht, positief, laagdrempelig, met humor en vooral erg praktisch. Ik geloof in opvoeden vanuit samenwerking, verbinding en contact met kinderen. Ik geloof ook dat elke ouder dat in zich heeft, maar het grootbrengen van kinderen is naast een feest vaak ook best een uitdaging, dus een beetje inspiratie en meedenken daarbij kan gewoon heel fijn en helpend zijn. Ik heb diverse projecten voor kinderopvangorganisaties gedaan waarbij ik personeel hielp bij specifieke pedagogische uitdagingen”

Spotify

Applepodcast


Klik HIER om je aan te melden