24 januari 2024-Groningen-trainingsdag

  • ZATERDAG 27 JANUARI 2024 staat de hele dag in het teken van ontwikkelingsvoorsprong bij het jonge kind. Mirjam Veldhoven van de Expertgroep Ontwikkelingsvoorsprong gaat met jullie aan de slag met het signaleren en begeleiden van ontwikkelingsvoorsprong. Na de training weet je wat bedoeld wordt met ontwikkelingsvoorsprong, weet je waarom vroeg signaleren belangrijk is en waar je op kunt letten. Ook heb je handvatten en tips gekregen over het aanbieden van rijke activiteiten en begeleiding voor deze kinderen. 
  • Er wordt gezorgd voor een lekkere en gezellige lunch. Je krijgt de presentatie digitaal opgestuurd, net als een bewijs van deelname.
     
  • De kosten zijn €225 per persoon en de training vind plaats in de stad Groningen (van 9.30 uur-16 uur). De training gaat door bij een minimaal aantal van 12 deelnemers.
    Aanmelden kan bij Maaike Janssen van Gastouderbureau NL / Groningen (groningen@gobnl.nl of  0642163386) of bij Mirjam (mirjam@expertgroepontwikkelingsvoorsprong.nl) 
  • Wil je meer inhoudelijke informatie, neem dan contact op met Mirjam. Wil je meer informatie over de locatie, dan kun je terecht bij Maaike.
     Aanmelden kan tot 15 december!