Pedagogisch Coach


Bij Gastouderbureau NL vinden we het belangrijk dat gastouders continu groeien in hun vak en de best mogelijke opvang kunnen bieden. Daarom bieden wij minimaal 3 uren persoonlijke pedagogische coaching per jaar aan, waarmee we gastouders ondersteunen in hun dagelijkse werkzaamheden en hen helpen zich verder te ontwikkelen.

Onze pedagogische coaches per vestiging zijn ervaren professionals die samen met jou als gastouder kijken naar jouw persoonlijke leerdoelen en behoeften. Ze geven praktische tips en advies over verschillende aspecten van de opvang, zoals het stimuleren van de taalontwikkeling, omgaan met groepsdynamiek, of het creƫren van een veilige en uitdagende omgeving voor de kinderen.

De coaching kan plaatsvinden bij jou thuis, tijdens een opvangmoment of via een persoonlijk gesprek. Zo zorgen we ervoor dat je handvatten krijgt die direct toepasbaar zijn in jouw dagelijkse praktijk. Bij Gastouderbureau NL geloven we in persoonlijke groei, en met onze coaching willen we jou ondersteunen om nog meer plezier en professionaliteit uit je werk als gastouder te halen.