Voorbereid op kwaliteitseisen 2025

Welkom bij Gastouderbureau NL - Jouw vertrouwde partner in kwalitatieve kinderopvang!

Bij Gastouderbureau NL hebben we een enorme passie voor het bieden van hoogwaardige kinderopvang in een veilige en liefdevolle omgeving. We begrijpen maar al te goed dat het vinden van de juiste kinderopvang een ontzettend belangrijke beslissing is voor ouders. Daarom zijn we ongelofelijk trots om te kunnen vertellen dat ons gastouderbureau met vlag en wimpel is geslaagd voor de kwaliteitseisen van 2023 waarbij de pedagogische toetsing, de aangeboden, permanente educatie, het aanbieden en toetsen van een persoonlijk pedagogisch beleidsplan zoals minister Van Gennip dat voor 2025 heeft voorgesteld, en dat de GGD ons een dikke pluim heeft gegeven!

Kwaliteit staat bij ons centraal, en we hebben hard gewerkt om onze gastouders te ondersteunen, zodat zij aan de hoogste normen kunnen voldoen. Dankzij onze samenwerking met de GGD zijn alle aangesloten gastouders helemaal up-to-date met de nieuwste eisen voor kinderopvang.

Bij Gastouderbureau NL geloven we in persoonlijke aandacht, omdat elk kind uniek is. Onze gastouders zijn toegewijd aan individuele zorg, zodat jullie kind zich helemaal op zijn gemak voelt.

We bieden onze gastouders uitstekende ondersteuning met workshops en trainingen om hun kennis up-to-date te houden. Transparantie en open communicatie staan bij ons voorop; we willen dat jullie als gastouders betrokken zijn bij de opvang.

Kies Gastouderbureau NL en geef jullie opvangkind de beste start. We voldoen aan de kwaliteitseisen van 2023 met toetsing op de voorgestelde kwaliteitseisen van 2025 en zijn erkend door de GGD. Samen streven we naar een veilige, liefdevolle en leuke kinderopvangervaring voor elk kind.

Neem vandaag nog contact op voor meer info of een kennismakingsgesprek. We kunnen niet wachten jullie te verwelkomen bij Gastouderbureau NL!

Bijlagen