Kinderwijs TV - scholing voor gastouders


Gastouderbureau NL en Kinderwijs TV: Samenwerken voor Permanente Educatie van Gastouders

In de wereld van de kinderopvang is de rol van gastouders van onschatbare waarde. Zij bieden een warme en vertrouwde omgeving waarin kinderen kunnen groeien en zich ontwikkelen. Het is daarom van groot belang dat gastouders beschikken over de juiste kennis en vaardigheden om deze belangrijke taak met toewijding te vervullen. In dit kader zijn Gastouderbureau NL en Kinderwijs TV een samenwerking aangegaan om permanente educatie voor gastouders te bevorderen.

Gastouderbureau NL staat bekend om zijn toewijding aan de professionele ontwikkeling van gastouders en het waarborgen van de hoogste kwaliteit van kinderopvang. Het bureau heeft jarenlange ervaring in het ondersteunen en begeleiden van gastouders, en begrijpt dat educatie een cruciaal onderdeel is van het succesvol uitoefenen van deze rol. Om deze reden hebben ze de handen ineengeslagen met Kinderwijs TV, een gerenommeerd platform voor online educatieve content voor professionals in de kinderopvang.

De samenwerking tussen Gastouderbureau NL en Kinderwijs TV heeft geleid tot een uitgebreid educatief programma dat speciaal is ontworpen om gastouders te voorzien van actuele kennis en relevante vaardigheden. Dit programma omvat een breed scala aan onderwerpen, variƫrend van pedagogiek en ontwikkelingspsychologie tot EHBO-vaardigheden en veiligheid in de kinderopvangomgeving.

Een van de belangrijkste kenmerken van deze samenwerking is de toegankelijkheid van de educatieve content. Gastouders kunnen de cursussen en trainingen van Kinderwijs TV volgen vanuit hun eigen vertrouwde omgeving, op hun eigen tempo en op tijdstippen die hen het beste uitkomen. Dit flexibele model stelt gastouders in staat om hun professionele ontwikkeling naast hun drukke dagelijkse schema's voort te zetten.

Bovendien wordt de educatieve content regelmatig bijgewerkt om ervoor te zorgen dat deze aansluit bij de nieuwste inzichten en beste praktijken op het gebied van kinderopvang. Dit zorgt ervoor dat gastouders altijd beschikken over de meest actuele kennis om de kinderen in hun zorg de best mogelijke start in het leven te geven.

Kortom, de samenwerking tussen Gastouderbureau NL en Kinderwijs TV is een waardevolle stap in de richting van het verbeteren van de kwaliteit van gastouderopvang in Nederland. Door permanente educatie te stimuleren en gemakkelijk toegankelijk te maken, wordt de rol van gastouders versterkt en kunnen zij blijven bijdragen aan de gezonde ontwikkeling van de volgende generatie. Deze samenwerking is een prachtig voorbeeld van hoe partners uit verschillende sectoren kunnen samenwerken om een positieve impact te hebben op de toekomst van onze kinderen.

Aangesloten gastouders ontvangen een korting op het cursusaanbod, ook bij het volgen van meerdere cursussen. Neem contact op met je vestiging voor meer informatie.

Klik HIER om het cursus aanbod te bekijken.