Gastoudertarief calculator

Gastouderbureau NL heeft een handige gastouder calculator ontwikkeld die de gastouder ondersteunt. Als gastouder wil je de aansluiting en de ouders zo volledig en compleet mogelijk voorlichten en ondersteunen. Ook op financieel gebied en wij helpen je hierbij. Met de handige GOB NL Gastouder Calculator reken je eenvoudig de opvanguren per maand uit en het gastoudertarief inclusief de bureaukosten.

Aanpassend gastouder uurtarief

Je wilt je uurtarief verhogen, maar wat zijn hiervan de financiƫle gevolgen voor de ouder? Op de Gastouder Calculator vul je gewenste uurtarief in en het aantal opvanguren per week per soort. Het bruto-inkomen van de ouder is persoonlijk, maar je kunt hier een fictief bedrag invullen. Het unieke van onze gastouder calculator is dat wij de vakantie meerekenen. Tijdens de vakantieperiode wordt er meer opvang geboden bij schoolgaande kinderen. Een ouder heeft geen recht op kinderopvangtoeslag tijdens de eigen vakantie.

Kinderopvangtoeslag

Wanneer er een aanpassing is in het gastouder uurtarief of opvanguren, dan verandert ook het uurtarief inclusief bureaukosten voor de ouder. De ouder moet dit wijzigen bij toeslagen. Met de handige Gastouder Calculator kun je dit eenvoudig voor de ouder uitrekenen en aanbevelen.

Voordelen

  • Netto kosten per uur.
  • Netto kosten per maand.
  • Inclusief bureaukosten.
  • Inclusief vakantieberekening.
  • Gegevens voor aanvraag / wijziging kinderopvangtoeslag

KLIK HIER VOOR DE GASTOUDER TARIEF CALCULATOR